Un medic şi-a publicat fluturaşul de salariu! „Când întindeți mâna după plic…”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/05/2018, 08:33
Un medic şi-a publicat fluturaşul de salariu! „Când întindeți mâna după plic…”
Un medic şi-a publicat fluturaşul de salariu

Opinia publică a fost uimită, după ce un medic şi-a publicat fluturaşul de salariu, pe Facebook! Anca Mureşan este medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastroenterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca şi a menţionat că nu este simpatizant PSD.

Din fluturaşul postat, reiese că medicul a câştigat luna trecută 11.200 de lei (2.400 euro). Medicul precizează că salariul conţine şi o gardă suplimentară într-o zi de sâmbătă.

Medicul care şi-a publicat fluturaşul de salariu refuză acum „atenţiile”

„Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6.065 Ron, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas înainte, sunt încă multe de făcut și corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate”, a notat aceasta. Medicul a spus în urmă cu ceva timp cum a refuzat o şpagă de la o tânără a cărei mame a fost operată. „Am intrebat-o câți ani a muncit mama și câți bani a plătit pentru asigurările de sănătate, pentru ca atunci când va avea nevoie de servicii de sănătate să le primească gratuit… 28 de ani grei de muncă, acum cu o pensie de 500 Ron, voia să mă plătească. Nu mai merge așa…datoria statutului român este să își respecte cetățenii, medicii au primit niste salarii decente începând cu aceasta lună, așa încât de acum, dragi colegi, atunci când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×