Un mare producător, câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani! A fost răpus de o boală nemiloasă

Steve Golin, producător care a câștigat premiul Oscar, care a fost fondator și CEO al companiei Anonymous Content, a murit duminică, în Los Angeles. Golin s-a stins la vârsta de 64 de ani, de cancer.

Steve Golin, un mare producător și câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani, de cancer

Compania a cărui coordonator de bază a fost Steve, pe care a fondat-o în anul 1999, a adus pe piață nume mari precum Steven Soderbergh, Emma Stone, Edgar Wright, Ryan Gosling, Alfonso Cuaron și Cary Fukunaga, care au dus mai departe munca lui, făcându-l mândru, cum ar fi serialele și filmele: „Spotlight” The Revenant „,” 13 Reasons Why „,” True Detective” și ”The Knick”, dar și ”Mr. Robot”.

De asemenea, Steve Golin a fost un producător executiv în seria ”Catch-22”. „Ca producător prolific de film și televiziune, Steve Golin a fost un om cu un gust impecabil și instincte de neegalat. Noi suntem destul de norocoși că am lucrat cu el. L-am cunoscut ca un adevărat gentleman, dar și ca un partener pe care te poți baza. Suntem profund îndurerați în urma pierderii”, au declarat cei de la HBO, conform variety.com.

Producător s-a stins în urma unei lupte crâncene cu cancerul, la vârsta de 64 de ani

”Împreună, vom continua să ne bazăm pe imensa moștenire pe care ne-a lăsat-o Steve”

De asemenea, și cei de la Anonymous și-au arătat regretul față de trecerea în neființă a lui Golin. „Suntem devastați! El a fost o persoană marcantă în industrie, un coleg devotat, un lider remarcabil și un om cu adevărat bun. Era un individ cu o creativitate imensă, cu o minte de afaceri briliantă. Mai presus de toate, Steve ne-a arătat puterea de bunătate și generozitate. Compasiunea lui era de neegalat.

El a condus și a inspirat pe fiecare dintre noi. În viața și activitatea sa, Steve a creat o familie; el a însemnat lumea pentru mulți dintre noi și mai mult ca sigur că a lăsat o bucată din el în fiecare dintre noi. Împreună, vom continua să ne bazăm pe imensa moștenire pe care ne-a lăsat-o Steve”, au declarat cei de la Anonymous Content.