Un liceu din România a primit premiul de excelență în domeniul educației

Maria Cristina   
în Instant Articles
09/11/2018, 20:58
Un liceu din România a primit premiul de excelență în domeniul educației
Un liceu din România a primit premiul de excelență în domeniul educației

Un liceu din România a primit premiul de excelență în domeniul educației, potrivit Comisiei Europene. Un liceu din Sighetul Marmației, Liceul Tehnologic Marmația, a fost printre câțtigătorii Premiilor de excelență din domeniul educației și formării profesionale (EFP) 2018, informează Știrile Pro TV. Decernarea premiilor a avut loc la Viena, iar comisarul european Marianne Thyssen a fost cea care a înmânat distincțiie, într-o conferință de închidere a Săptămânii europene a competenţelor profesionale.

Un comunicat al Comisiei Europene arată că Liceul Tehnologic Marmaţia a fost laureat la categoria Junior Achievement (JA) Europe, clasându-se între primele 17 instituții de învățământ câștigătoare.

Liceul Tehnologic Marmației a fost laureat în domeniul educației

„Este o plăcere să fiu astăzi aici şi să văd de cât sprijin se bucură educaţia şi formarea profesională în întreaga Europă. Fiecare dintre dumneavoastră a contribuit la succesul acestei a treia ediţii a Săptămânii europene a competenţelor profesionale. Campania noastră s-a adresat milioanelor de europeni pentru a-i convinge de faptul că EFP reprezintă o primă alegere excelentă. Cu ajutorul dumneavoastră, ne vom continua eforturile pentru recunoaşterea educaţiei şi formării profesionale drept o opţiune care conduce la cariere de succes şi o alegere benefică pentru întreaga Europă”, a declarat comisarul european Marianne Thyssen, la conferinţa de închidere a Săptămânii europene a competenţelor profesionale.

Competiția s-a desfășurat la Viena, în perioada 5-9 noiembrie. Aceasta a fost organizată de către Comisia Europeană, sub divizia „Descoperă-ți talentul”. Întrecerea competențelor profesionale a înclus opt evenimente naționale, care s-au defășurat în 47 de țări. Peste 500 de persoane au participat la evenimentele oficiale de la Viena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×