Un instalator a pretins că este medic! Câți pacienți a tratat instalatorul!

în Stiri de ultima ora
29/04/2018, 18:52
Un instalator a pretins că este medic! Câți pacienți a tratat instalatorul!
Un instalator a pretins că este medic

Un caz rupt parcă din filme a avut loc în Rusia, unde un instalator a pretins că este medic! Bărbatul nu doar că a pretins că este medic, dar prin mâinile sale au și trecut peste 100 de pacienți. Instalatorul și-a ales drept specializare ginecologia, dar spunea că este chiar și chirurg!

Personalul spitalului a realizat după câteva zile că cel mai nou membru nu era ceea ce pretindea că este. Nikolay Shaydurov, șeful medicilor din spitalul Pervouralsk, a adus la lumină modul în care Anton Yarin, în vârstă de 31 de ani, a reușit să evite cu ușurință personalul și să-și îndeplinească rolul. „Știa spitalul foarte bine și numele multor doctori. Era foarte încrezător și noi am crezut că este un medic nou”, a adaugat Shaydurov.

Instalatorul care a pretins că este medic, cercetat în stare de libertate

Oficialii spitalului au descoperit după câteva zile că noul membru este, de fapt, un fost deținut care venise la spital pentru un interviu pentru postul de instalator, dar care s-a răzgândit între timp și a ales să se facă medic. Bărbatul este cercetat acum de anchetatori, dar în stare de libertate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×