Un infractor eliberat din închisoare a recidivat la doar câteva zile! Cum a fost prins!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
10/05/2018, 15:21
Un infractor eliberat din închisoare a recidivat la doar câteva zile! Cum a fost prins!
Infractor eliberat recent a recidivat

Un constănțean de 47 de ani a reușit performanța să stea în libertate doar câteva zile! Acesta a fost eliberat din închisoare la sfârșitul lunii aprilie, dar a recidivat. În prezent, omul nostru se află din nou în arest, unde își așteaptă sentința!

Bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul din Slobozia, de unde a plecat spre județul Botoșani. Ajuns aici, a început să cutreiere toate barurile. În drumul lui spre un nou local, bărbatul a dat de sediul unei firme din satul Baia. A escaladat gardul firmei, cu gândul să fure ceva, însă a fost prins în incintă de paznicul care a alertat imediat autoritățile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Infractorul eliberat din închisoare recent a recidivat cu gândul la băutură

Oamenii legii au sosit imediat la sediul firmei respective, de unde l-au ridicat pe hoțul amețit de aburii alcoolului! Acuzat de tentativă de furt, individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă să se întoarcă după gratii.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×