Un gunoier a găsit trei lingouri de aur într-un coș de gunoi! Ce a făcut bărbatul!

înStiri mondene
15/05/2018, 13:58
Un gunoier a găsit trei lingouri de aur într-un coș de gunoi! Ce a făcut bărbatul!
Un gunoier a găsit trei lingouri de aur într-un coș de gunoi

Un gunoier din Coreea de Sud a găsit într-un coş de gunoi câteva lingouri de aur. Bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a dus la cel mai apropiat post de polișie, unde a declarat exact cele înbtâmplate.

Incidentul s-a petrecut pe aeroportul internaţional Incheon, iar valoarea lingourilor se ridică la 350 milioane de woni, echivalentul a aproximativ 330.000 de dolari americani. Potrivit publicaţiei „The Korea Times”, bărbatul este angajat la serviciul de salubrizare al aeroportului internaţional.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gunoierul care a găsit trei lingouri de aur într-un coș de gunoi ar putea primi 20% din valoarea lor

Poliţia a stabilit identitatea celui care a dorit să scape de lingourile de aur, bărbatul fiind căutat. În Coreea de Sud funcţionează o lege care prevede că dacă cel care a pierdut bunurile nu le declară pierdute timp de şase luni, atunci 20% din valoarea lor revine celui care le-a găsit. Dacă se dovedeşte că aurul a fost furat, atunci cel care a găsit bunul nu va primi nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×