Un fotbalist a fost ucis

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
02/06/2018, 14:15
Un fotbalist a fost ucisGALERIE FOTO

Un fotbalist a fost ucis! Alejandro Penaranda, un fotbalist columbian de 24 de ani, a fost asasinat joi în Cali. Jucătorul se afla alături de mai mulţi colegi de la Cortulua, formaţie din liga a doua din Columbia, la o petrecere organizată în casa lui Cristian Borja, fundaş stânga la Toluca.

Ucis cu sânge rece

Conform poliţiei columbiene, un bărbat a venit la uşa casei în care fotbaliştii petreceau şi a întrebat de o femeie. Până să primească un răspuns, acesta a scos un pistol şi a început să-i împuşte, omorându-l pe Alejandro Penaranda, în timp ce Heissen Izquierdo, jucător la Cortulua, a fost rănit grav, acesta fiind transportat la spital în stare gravă. Prognosticul medicilor pentru al doilea fotbalist împuşcat este unul rezervat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Erau mai mulţi jucători la petrecere, iar un bărbat a venit să întrebe de o femeie şi, după câteva secunde, a sărit gardul, ajungând în curte, şi a început să tragă.”, a declarat un politist.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×