Un elicopter cu diplomați străini s-a prăbușit în Myanmar. Pasagerii au supraviețuit în mod miraculos

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/03/2020, 19:33
Un elicopter cu diplomați străini s-a prăbușit în Myanmar. Pasagerii au supraviețuit în mod miraculos
Sursă foto: Hepta

Un grup de atașați militar în Myanmar au scăpat aproape nevătămăți după ce elicopterul la bordul căruia se aflau s-a prăbușit în estul țării, a declarat un diplomat citat de Reuters.

Pe urmele unei capturi de droguri

Elicopterul se îndrepta către orașul Yangon și s-a prăbușit la scurtă vreme de la decolarea din satul Lwe Khan din nordul statului Shan, a declarat un purtător de cuvânt al armatei din Myanmar, Zaw Min Tun. Acesta a precizat că doi piloți au fost răniți, dar nu a oferit mai multe detalii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mulți atașați militar din mai multe state, printre care și Statele Unite erau la bord. Niciunul dintre ei nu a fost serios rănit”, a declarat un diplomat care a dorit să rămână anonim.

Diplomații străini participaseră la o conferință de presă în zonă, după ce autoritățile au capturat narcotice și substanței chimice în valoare de 37.000.000 dolari.

Închide ×