Un elev din Harghita amenință cu incendierea liceului! Poliția a intervenit!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/05/2018, 10:33
Un elev din Harghita amenință cu incendierea liceului! Poliția a intervenit!
Un elev din Harghita amenință cu incendierea liceului

Incident alarmant la un liceu din Harghita, unde un elev a amenințat că va da foc instituției de învățământ! Elevul de clasa a IX-a s-a închis în toaletă, de unde amenința că va incendia clădirea.

Poliția locală a intervenit și l-a scos pe băiat din toaleta școlii, iar asupra sa au fost găsite nu mai puțin de șase cuțite! Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că elevul a fost transportat la spital.

Elevul din Harghita care a amenințat că incendiază liceul a fost dus la spital

”E un elev din clasa a 9-a, nu pare să fi dat, iniţial, semne că ceva nu ar fi în regulă. Ar fi intrat într-o toaletă şi s-a închis acolo ameninţând că dă foc, că aprinde şcoala. S-a intervenit pentru siguranţa copilului pentru că ne-am temut să nu se întâmple ceva cu el. Mai mult decât atât am constatat ulterior că el avea în geantă vreo şase cuţite de bucătărie de diferite dimensiuni şi forme. S-a negociat, să zic aşa, pentru a renunţa la intenţiile pe care le exprima şi s-a şi reuşit, fiind convins să renunţe. A fost preluat de cadrele medicale care l-au transportat la spital. E clar că necesită consiliere psihologică şi supraveghere medicală de specialitate”, a spus Gheorghe Filip.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×