Un cunoscut personaj din lumea mondenă va deveni tătic

Raluca Ogaru  
înReality show
28/02/2018, 19:52
Un cunoscut personaj din lumea mondenă va deveni tăticGALERIE FOTO

După ce anunţaseră, în Ajunul Crăciunului, că urmează să se căsătoreasacă, Victoraş Micula şi Ozana i-au luat pe toţi prin surprindere cu vestea că şi-au pus deja pirostriile, chiar de Sfântul Valentin. Toată lumea, însă, a fost mirată de ce atâta grabă.

Iată că s-a aflat şi motivul: tânăra mireasă era însărcinată şi au dorit ca bebeluşul să vină pe lume într-o familie oficială. Tânăra viitoare mămică împlineşte 22 de ani, anul acesta şi, spre deosebire de Victoraş Micula, a luat bacalaureatul chiar cu o medie frumuşică, fiind acum studentă la o facultate privată de drept din Oradea. Cei doi urmează să facă nuntă cu mare alai, în această vară.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fericitul bunic, Viorel Micula, le-a luat celor doi un cadou în avans: un elicopter. Dacă atât de darnic a fost la aflarea veştii că va avea un nepoţel, oare ce îi va lua bebeluşului când se va naşte?!?

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×