Un cunoscut lăutar și-a bătut soția în direct! Imagini foarte violente!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/05/2018, 08:45
Un cunoscut lăutar și-a bătut soția în direct! Imagini foarte violente! GALERIE FOTO
Un cunoscut lăutar și-a bătut soția în direct

Imagini foarte violente au fost transmise în direct pe Facebook! Actorul principal a fost un cunoscut lăutar din Sibiu, care și-a bătut soția în direct! Mii de oameni s-au uitat la scenele violente!

Cornel Moldovan, cunoscut în tot orașul ca ”Popa de la Mediaș” și-a lovit soția și a dat-o cu capul de pereți și de uși, a răsturnat masa cu tot cu veselă și și-a îngrozit copiii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cunoscutul lăutar și-a bătut soția în direct pentru că aceasta ar fi chemat poliția

Se pare că ’’Popa de la Mediaș’’ era furios pentru că consoarta sa l-a reclamat la poliție. În imagini se observă cum în încăpere se mai află o altă femeie care stă lângă un bebeluș.

Pare să fie vorba chiar de mama bătăușului, care se ridică și fuge cu tot cu micuțul în brațe ca să scape de furia agresorului. Cei care se uitau la clipul în direct de pe Facebook îi transmiteau acestuia că nu e bine ce face, însă agresorul i-a contrazis gălăgios.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×