Un cilindru căzut din cer s-a înfipt într-o mașină din Craiova!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/05/2018, 12:03
Un cilindru căzut din cer s-a înfipt într-o mașină din Craiova! GALERIE FOTO
Cilindrul căzut din cer s-a înfipt într-o mașină din Craiova, insa putea rani grav un copil care se afla langa masina

Panică marți seara pe străzile unui cartier din Craiova! Mai multe lumini au brăzdat cerul, apoi un obiect de metal a căzut din cer direct prin parbrizul unei mașini! Un copil se afla în apropierea autoturismului, însă a scăpat nevătămat de cilindrul căzut din cer care a rămas înfipt în mașină! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Oamenii s-au strâns imediat în jurul mașinii avariate și au chemat autoritățile pentru a analiza ciudatul cilindru care a trecut prin parbrizul mașinii și s-a înfipt în bord. La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi o echipă de pirotehnişti, care a evaluat obiectul şi a constatat că ar fi vorba despre un proiectil.

Cilindrul căzut din cer care s-a înfipt într-o mașină din Craiova pare a fi un proiectil

Potrivit anchetatorilor, atât proiectilul, cât şi luminile văzute de oameni pe cer, ar fi, de fapt, rachete de semnalizare ce provin de la un poligon de tragere din apropiere, unde au avut loc exerciţii. “Deja era poliţia aici de 40 de minute şi se continua tragerea de la tancodrom. Chiar să nu îi fi înştiinţat cineva: opriţi-vă că sunt probleme cu proiectilele şi cad în continuu în cartiere printre oameni!” spune un localnic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×