Un bunic a pus la cale un jaf la un magazin de bijuterii!

Octavia Sârbu  
înStiri de ultima ora
09/05/2018, 17:16
Un bunic a pus la cale un jaf la un magazin de bijuterii!GALERIE FOTO
Pensionar de 73 de ani, tentativă de jaf la un magazin de bijuterii din Capitală

Un bunic de 73 de ani a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din Capitală. Bărbatul a cerut să vadă o bijuterie şi, în momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri.

„Scena a fost văzută pe monitor de către patron, care a intervenit. Şi acesta şi femeia au reuşit să activeze şi butonul de panică. Patronul magazinului l-a imobilizat pe bărbat, la adresă ajungând în scurt timp firma de pază şi poliţiştii Secţiei 10, care au declanşat cercetările”, au povestit anchetatorii Poliţiei Capitalei pentru Mediafax.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Datoriile l-ar fi împins pe bunic să jefuiască magazinul de bijuterii!

După ce tentativa de jaf a eşuat, bunicul buclucaş a fost condus la Secţia 10 Poliţie pentru audieri.  Vânzătoarea nu a fost rănită, dar s-a ales cu o sperietură de zile mari. Infractorul a fost identicat ca fiind Radu Cocea, un fost arhitect, care se pare că avea mari probleme financiare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×