Un belgian a trăit experienţa vieţii. A fost pentru câteva ore cel mai bogat om din lume

in Stiri de ultima ora
12/02/2018, 19:03
Un belgian a trăit experienţa vieţii. A fost pentru câteva ore cel mai bogat om din lume

Luc Mahieux, din Dinant, a crezut pe 7 februarie că l-a lovit cel mai mare noroc, atunci când a găsit în contul său 2000 de miliarde de euro, de 4 ori mai bogat decât propria sa ţară.

Bucuria lui Luc a durat însă puţin timp, contul său fiind cel mai probabil ţinta unui atac informatic, scrie Le Figaro.

Bărbatul a povestit pentru postul de televiziune Ma Télé că a intrat în contul său prin sistemul home banking ca să se dezaboneze de la o publicaţie atunci când a constatat că în contul său a fost făcut un vărsământ de 2000 de miliarde de euro tocmai de la compania de la care dorea să se dezaboneze.

Belgianul a contactat imediat serviciile anti-fraudă dar care nu au putut să îi spună ce s-a întâmplat şi mai ales de ce.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 16 iulie 2018. O zodie se despart de persoana iubită

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.