Un bătrînel de 82 de ani a ridicat sala în picioare, la Românii au talent

Mirela Apostol   
în Hotnews
02/04/2016, 09:08
Un bătrînel de 82 de ani a ridicat sala în picioare, la Românii au talent

Moment de mare emoţie vineri (1 aprilie) la „Românii au talent” (PRO TV). Un bătrânel pe nume Florin Zgăvârdici, în vârstă de 82 de ani, a interpretat o romanţă care i-a emoţionat pe toţi membrii juriului şi a ridicat toţi spectatorii în picioare.

Deşi trecut de mult de prima tinereţe, domnul acesta a dat dovadă de mare talent. A interpretat, acompaniat la clape de un prieten pe nume Constantin Bardan, o romanţă: „Ce mai faci, Maria?”. A emoţionat juraţii – Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu – de la primele acorduri. „Talentul n-are vârstă, dom’le. De asta am venit aici”, a spus bătrânelul în materialul de prezentare filmat de PRO TV.

Florin Zgăvârdici a primit patru de „Da”, atât cât este nevoie ca un concurent de la „Românii au talent” să treacă în etapa următoare. Prima care s-a ridicat în picioare în faţa talentatului bătrânel a fost ihaela Rădulescu. Spectatorii au aplaudat pe ritmurile muzicii şi au fredonat chiar refrenul piesei, semn că Florin Zgăvârdici a cucerit pe loc audienţa.

Vezi VIDEO pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×