Un bătrân din Vaslui își doneză averea! „Facem acte la notar”

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/07/2018, 14:35
Un bătrân din Vaslui își doneză averea! „Facem acte la notar”
Un bătrân din Vaslui își doneză averea! „Facem acte la notar” (FOTO: vremeanoua.ro)

Un bătrân din Vaslui își doneză averea! „Facem acte la notar” – Bătrânul este dispus să-și doneze întreaga avere persoanei care este dispusă să-l îngrijească până la moarte. Aurel Pricop, în vârstă de 85 de ani, a impresionat pe toată lumea cu anunțul său incredibil.

„Am trei băieti, dar nu prea îi intereseazã de viața mea. Le-am făcut case tuturor, iar acum nici nu se uitã la mine. Cine vine să aibă grijă de mine, îi dau tot ce am pe numele meu, adică o casă pe strada Dimitrie Cantemir, trei hectare de pământ și o masină”, spune bătrânul. Potrivit acestuia, criteriile pe care trebuie sã le îndeplineascã persoana eligibilã pentru acest post sunt: să fie o femeie de peste 50 ani, serioasă și gospodină.

Bărbatul a lucrat o viață întregă în domeniul tehnologic, mai întâi ca maistru, iar apoi ca inginer. În paralel, a fost si muzicant. A cântat la acordeon, inclusiv pe la nunti. “Am fost un om activ toatã viata. Am muncit la uzinã, am cântat la nunti cu acordeonul, am fost vânãtor, am construit trei case. Nu singur, împreunã cu sotia mea, Dumezeu s-o ierte, care a murit acum 15 ani. A cãzut si s-a lovit grav la cap. Jumate a fost a paralizatã si nu s-a mai putut face ceva. Am fost cu cea peste tot, dar nu a mai fost sã fie. Am trei copii, care nici nu se uitã la mine. Le-am spus cã eu caut pe cineva care sã aibã grijã de mine, iar la schimb îi dau tot ce am, dar nu-i intereseazã, cã au de toate. Eu am o pensie bunã, nu îmi mai trebuie nimic, decât un ajutor în gospodãrie”, spune bărbatul, potrivit vremeanoua.ro.

“Facem acte la notar, ca totul sã fie în regulã”

“nu vreau o femeie pentru mine, cã sunt bãtrân de acum, ci o femeie serioasã, gospodinã, care sã facã curat, mâncare, sã mã ajute la treburile gospodãresti. Dacã e cazul, o si plãtesc, numai sã fie serioasã si sã nu mã încurce. Eu am nevoie de liniste, nu-mi mai arde de distractii sau de gãlãgie. Nu vreau sã fie o familie, pentru cã e mai complicat, ci o femeie mai în vârstã, nu tânãrã, care sã fie de treabã si harnicã. Facem acte la notar, ca totul sã fie în regulã. Dar trebuie sã-si ia angajamentul cã face treaba asta pânã la sfârsitul vietii mele. Îi las tot: casa în care locuiesc acum, de pe strada Dimitrie Cantemir, trei hectare de pãmânt si o masinã. Eu oricum nu pot sã mai conduc de luna viitoare, când împlinesc 85 ani, nu mã mai lasã Politia”, mai adaugă bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×