Un băiețel din Chișinău își vinde jucăriile, pe stradă! Ce vrea să facă apoi cu banii

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/06/2018, 09:59
Un băiețel din Chișinău își vinde jucăriile, pe stradă! Ce vrea să facă apoi cu banii GALERIE FOTO
Băiețelul din Chișinău își vinde jucăriile pentru a face rost de bani pentru familia lui

Un băiețel din Chișinău își vinde jucăriile pe stradă. Povestea lui a devenit virală, după ce un ieșean l-a fotografiat și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Băiețelul din Chișinău care își vinde jucăriile îii îndeamnă pe oameni să îi dea ce sump vor și apoi să își aleagă o jucărie
Băiețelul din Chișinău care își vinde jucăriile îii îndeamnă pe oameni să îi dea ce sump vor și apoi să își aleagă o jucărie

”Am fost marcat să văd cum un băiețel, care își vindea jucăriile și adidașii de fotbal, pentru a face bani pentru familia lui… I-am dat bani şi mi-a zis să-mi aleg o jucarie,… dar surpriză… am plecat râzând…, însă şi cu o lacrimă în colţul ochiului… Şi asta, aşa, să nu uite copiii noştri ce norocoși sunt…”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Un băiețel din Chișinău își vinde jucăriile pe stradă

Băiețelul din Chișinău vrea să facă astfel rost de bani pentru familia lui. EL îi îndeamnă pe oameni să îi dea orice sumă doresc ei și apoi să își aleagă o jucărie. Cel mic își vinde chiar și ghetele de fotbal. Povestea lui i-a înduioșat pe utilizatorii rețelelor de socializare și a fost distribuită rapid în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×