Un avion cu pasageri a lovit un zid în timp ce decola

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 00:00
Un avion cu pasageri a lovit un zid în timp ce decola
Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, British Airways, a anunțat că toate zborurile directe dintre Marea Britanie și China vor fi suspendate. Măsura a fost luată la recomandarea autorităților britanice.

Un avion de pasageri a lovit, la decolare, zidul care înconjura aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu. Oamenii legii au transmis, pentru Xinhua, detalii despre incident. Potrivit spuselor lor, avionul avea la bord 136 de persoane. După ce momentul decolării a început, pasagerii au fost zdruncinați, căci transportul în care se aflau a lovit zidul de la marginea aeroportului. ”Avionul care transporta 136 de persoane, printre care membrii echipajului, a lovit zidul de la marginea aeroportului Trichy”, a declarat unul dintre oficialii locali. De asemenea, acesta a confirmat că nimeni nu a fost rănit în momentul în care avionul s-a lovit de zid. ”Din fericire, nu există persoane rănite în acest incident”, a completat un reprezentat al companiei Air India.

Totodată, au apărut și informații cu privire la situația pilotului si a copilotului. Ce doi se pare că au fost înlocuiți, iar acum se află în situația de a fi anchetați de poliția din India. O dată cu începerea anchetei a celor doi responsabili pentru ajungerea pasagerilor în siguranță, s-a început și o anchetă care să analizeze motivele pentru care s-a petrecut un astfel de incident. Conform Administrației aviației civile din India, se caută justificarea pentru care s-a putut produce accidentul. ”Ancheta va arăta cu siguranță cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri”, a declarat Administrația aviației civile.

Un avion cu pasageri a lovit un zid în timpul decolării!

Anul trecut statul Tamil Nadu a fost afectat de ciclonul Ockhi. Acesta a distrus și statul indian Kerala, dar și insulele Lakshwadeep, din sudul Indiei. Conform mediafax.ro, autoritățile au salvat 223 de pescari și au evacuat mii de persoane din zonă. Bilanțul preliminar a anunțat decesul a peste 14 persoane și dispariția multora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×