Un autocar a căzut în gol de la peste 20 de metri, în India. Au murit 33 de persoane

Claudia Mîţoi    George Heisu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2017, 16:07
Un autocar a căzut în gol de la peste 20 de metri, în India. Au murit 33 de persoane

Zeci de pasageri ai unui autocar au trăit momente de panică, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar mastodontul a căzut de pe pod, de la peste 20 de metri. Incidentul s-a petrecut în Rajasthan, India. Autocarul a rupt parapeţii unui pod şi a căzut într-un râu.

În urma incidentului, cel puţin 33 de persoane şi-au pierdut viaţa, potrivit surselor din poliţie, scrie The Guardian. Alte şapte persoane au suferit răni şi au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că şoferul autocarului a încercat facă o depăşire pe pod, atunci când a pierdut controlul volanului şi a căzut în gol de la peste 20 de metri.

Autocarul era condus de un… minor

Şoferul a murit în urma impactului. Presa locală, citată de The Guardian, a scris că la volan se afla un „minor neinstruit”. Imaginile distribuite de televiziunile locale arată modul în care salvatorii au intervenit pentru eliberarea victimelor.

Prim-ministrul a reacţionat după accident. „Gândurile mele se îndreaptă către familiile celor decedaţi. Statul va monitoriza situaţia, inclusiv desfăşurarea operaţiunilor de salvare şi vom acorda asistenţă celor afectaţi”, a scrie oficialul pe Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×