Accident dramatic! Un autobuz de pasageri a lovit un camion şi a luat foc: zeci de victime

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 11:12
Accident dramatic! Un autobuz de pasageri a lovit un camion şi a luat foc: zeci de victime
Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii în provincia Corum, la nord-est de Ankara, când autobuzul, care venea de la Istanbul şi se îndrepta spre Tokat, a lovit un camion, a indicat agenţia de presă turcă. 
 
Imagini difuzate în mass-media arată autobuzul cuprins de flăcări, apoi carcasa sa carbonizată înconjurată de echipe de intervenţie.
 
Printre persoanele decedate figurează şi copii, indică agenţia de presă turcă Dogan, potrivit căreia camionul lovit avea o plăcuţă de înmatriculare cu numere străine şi staţiona pe marginea drumului în momentul accidentului. 
 
Emine Güngär, o femeie care a supravieţuit împreună cu copilul ei, a explicat pentru Anadolu că majoritatea pasagerilor dormeau în momentul accidentului. 
 
”A fost o explozie, toate geamurile s-au spart şi autobuzul s-a zdruncinat”, a relatat ea. Apoi, vehiculul a luat foc. ”Cei care au reuşit să iasă s-au salvat, ceilalţi au ars’‘, a adăugat ea. 
 
Sursă: AGERPRES
 
 

Ştirea MOMENTULUI

Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.