Un angajat al Poliției de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă din cadrul instituției

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/10/2018, 12:49
Un angajat al Poliției de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă din cadrul instituției
Un angajat al Poliției de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat in cadrul instituției

Unul dintre angajații Poliției de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă a instituției. Conform unui comunicat ce a fost transmis luni, 15 octombrie, de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră(ITPF) Sighetu Marmației, persoana găsită fără semne vitale era cu adevărat angajat al MAI, iar asta încă din anul 2007. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără suflare, duminică, 14 octombrie. Colegii săi de serviciu l-au găsit spânzurat într-o anexă din instituție. Din acel moment, au fost anunțate imediat autoritățile din cadrul IPJ Satu Mare, pentru a cerceta cele întâmplate.

”În data de 14 octombrie, colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparţine sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care îşi desfăşura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Au fost anunţate organele de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au preluat cercetările. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007 ca personal civil, desfăşurându-şi activitatea la Sectorul PF Petea”, se arată în comunicatul transmis astăzi, 15 octombrie, de ITPF.

Angajat al Poliției de Frontieră Petea, găsit spânzurat în anexa instituție ”Victima era fochist”

Angajat găsit mort in anexa politiei de frontiera petea
Un angajat al Politiei de Frontiera Petea a fost găsit spânzurat in cadrul institutiei

Conform mediafax.ro, oamenii legii au dezvăluit că sunt în căutarea motivelor pentru care bărbatul găsit fără semne vitale de către colegii săi ar fi recurs la un asemenea gest. Totodată, aceștia țintesc spre premisa unei sinucideri, acum căutând și cauzele care l-au făcut să-și pună capăt zilelor. De asemenea, sursele citate au spus și ce ocupație avea bărbatul. ”Victima era fochist în cadrul PF Petea”, a declarat sursa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×