Ultimul mesaj al tânărului care și-a dat foc în benzinărie

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
30/05/2018, 09:56
Ultimul mesaj al tânărului care și-a dat foc în benzinărie GALERIE FOTO
Ultimul mesaj postata de tânărul care și-a dat foc în benzinăria din Cluj i-a ajutat pe anchetatori să deslușească motivul pentru care acesta a recurs la un astfel de gest

Tânărul care și-a dat foc, marți, într-o benzinărie din Cluj, a postat un mesaj pe Facebook, înainte cu câteva ore de a se sinucide. Anchetatorii spun că acesta explică ce l-a împins pe bărbat să recurgă la un astfel de gest extrem.

„I want my pain to be inflicted on others” („Vreau ca durerea mea să fie provocată și altora” – traducere), a fost mesajul pe care tânărul de 23 de ani l-a postat pe Facebook, cu puțin înainte de a-și pune capăt zilelor într-un mod atât de dramatic. Anchetatorii cred că el suferea din dragoste și că gestul lui a fost menit să atragă atenția asupra durerii pe care i-o cauzase cineva.

Ultimul mesaj postat de tânărul care și-a dat foc în benzinărie, explicat de specialiști

”Un gest dramatic şi are şi această parte demonstrativă. Este clar că a vrut să transmită un mesaj. Însă când vine vorba de aşa ceva, vorbim de o îngustare a conştiinţei. Nu şi-a dat seama cu adevărat ce face şi nu a cântărit consecinţele gestului. Pare un gest de furie, un gest de disperare şi a vrut să transmită un mesaj. A vrut probabil să arate cât de mult suferă, este ceva întâlnit foarte rar.”, a explicat Tudor Ştefan Rotaru, lector psihoterapeut.

Tânărul care și-a dat foc în benzinărie, comportament ciudat

Angajații de la stația peco susțin că tânărul avea un comportament ciudat, înainte de incident. „L-am tot văzut că ba se plimba ba să închidă maşina ba se tot agita pe lângă maşină”, a spus un angajat al benzinăriei pentru stirileportv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×