Un avion s-a prăbuşit chiar de Revelion. Toţi cei aflaţi la bord au murit

Alex Bradescu   
în Stirea zilei
31/12/2017, 13:30
Un avion s-a prăbuşit chiar de Revelion. Toţi cei aflaţi la bord au murit

Australienii au parte de o tragedie aviatică chiar de Revelion, având în vedere că ţara de la Antipozi e printre primele care intră în 2018 datorită fusului orar.  Un avion cu şase persoane la bord s-a prăbuşit într-un fluviu şi toţi cei aflaţi la bord au decedat. 

Accidentul, a cărui cauză nu este cunoscută deocamdată, a avut loc pe fluviul Hawkesbury, în apropiere de Cowan, 50 km nord de Sydney, a precizat Michael Gorman, de la poliţia din New South Wales.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Avion prăbuşit de Revelion. Sora ducesei Kate a zburat cu aceeaşi companie

Aparatul s-a scufundat la o adâncime de 13 metri. „Echipele de intervenţie sunt la faţa locului şi trei cadavre au fost recuperate”, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Potrivit media locale, hidroavionul aparţine companiei Sydney Seaplanes, specializată în zboruri turistice de lux în regiunea Sydney. Cu acceaşi companie au zburat şi sora ducesei de Cambridge Pippa Middleton şi soţul acesteia James Matthews în luna de miere.

Închide ×