Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Ionela Prodan

Raluca Ogaru   
in Reality show
16/04/2018, 22:29
Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Ionela Prodan GALERIE FOTO

Ionela Prodan era hrănită cu linguriţa, în ultimele zile. Starea ei era din ce în ce mai precară, iar medicii au încercat din răsputeri să o salveze, dar în cele din urmă boala a învins

Ultima persoană pe care a văzut-o Ionela Prodan înainte să moară a fost Anamaria, fiica ei, care nu s-a dezlipit o clipă de la căpătâiul mamei. Ea a hrănit-o şi i-a stat alături clipă de clipă.

Din păcate, în aceste clipe cumplite, Anamaria Prodan este singură.  Sora ei este plecată în America. Ea a părăsit România încrezătoare că mama ei va fi bine. Soţul vedetei, Laurenţiu Reghecampf are meci de Campions League în Quatar şi nu îi este nici el aproape în cea mai grea zi din viaţa sa. 

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.