ULTIMA ORĂ! Andreea Esca, dată afară de la PRO TV? Cine spune asta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/06/2015, 10:40
ULTIMA ORĂ! Andreea Esca, dată afară de la PRO TV? Cine spune asta

Plecarea vedetei de la pupitrul Ştirilor ProTV se vehicula încă de la retragerea lui Adrian Sârbu de la conducerea trustului MediaPro, iar acum, vestea a ajuns inclusiv la urechile Andreei Esca.

Dacă, iniţial, se punea problema unui transfer-bombă, acum e vorba despre o concediere şi mai bombă. Motivul pentru care Andreea Esca nu ar mai fi în graţiile actualei conduceri nu are le gătură cu performanţele ei profesionale, ci cu simplul fapt că ar fi „cel mai important om al lui Sârbu“, susţine regizorul Ion Cărmăzan, apropiat al lui Adrian Sârbu,

„E jenant! Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?!“

Mai mult, regizorul recunoaşte că după plecarea lui Sârbu i-a fost imposibil să obţină un răspuns de la actualul CEO al ProTV: „I-am cerut în scris lui Aleksandras Česnavičius să-mi dea drepturile de difuzare pentru «Margo» în schimbul drepturilor pentru alte 11 filme ale mele. Am primit un telefon de la o secretară care mi-a spus să mă înscriu în audienţă. I-am spus să-i transmită că-l bag… înţelegi tu unde. Cred că-l interesează alte lucruri, să-l bage pe Sârbu la puşcărie, să dea afară oamenii lui Sârbu, iar acum am înţeles că o dă afară pe Andreea Esca pentru că e ultimul «bastion» al lui Sârbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?! De aici a început «telenovela» cu Sârbu“.

Andreea Esca: „Am contract pe termen nedeterminat“

Contactată de ziarulring, Andreea Esca a mărturisit, uşor crispată, că ştia deja: „Este o bârfă care a apărut de vreo două-trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu ştiu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu ştiu ce să spun mai mult. Oamenii aceştia (noii şefi – n.r.) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun… Sunt tot felul de oameni care n-au treabă şi inventează şi ei lucruri, nu ştiu ce să spun, că nu mă pricep“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×