ULTIMĂ ORĂ! Ce a decis conducerea Spitalului Floreasca în cazul asistentei care s-a fotografiat în pat cu Gabriel Cotabiţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/07/2015, 00:00
ULTIMĂ ORĂ! Ce a decis conducerea Spitalului Floreasca în cazul asistentei care s-a fotografiat în pat cu Gabriel Cotabiţă

Conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca a decis să suspende temporar contractul de muncă al asistentei care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului, pentru a verifica ce responsabilităţi avea asistenta şi cum şi-a îndeplinit aceasta sarcinile, informează Antena 3.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Conducerea spitalului Floresca a deschis o anchetă, luni, după ce o asistentă s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, conform libertatea.ro. În imagine se poate vedea cum artistul este lângă o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat şi-l îmbrăţişează.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! S-a pus pe jos şi a început să plîngă! IMAGINI TULBURĂTOARE!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×