Ultima dorință a actriței Tamara Buciuceanu Botez: să mănânce plăcinte cu vișine

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 19:27
Ultima dorință a actriței Tamara Buciuceanu Botez: să mănânce plăcinte cu vișine
Tamara Buciuceanu s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 90 de ani. Sursa foto: știrilekanald.ro

S-a aflat care a fost ultima dorință a actriței Tamara Buciuceanu, înainte să închidă ochii definitiv. Actrița care a ajuns în urmă cu câteva zile la Spitalul Elias s-a stins din viață azi după o perioadă de agonie. Surse medicale spun că marea atcriță a teatrului și filmului românesc își dorea cu ardoare să mănânce plăcintă cu vișine și astfel spunea că s-ar fi făcut bine.

Ultima dorință a marii artiste Tamara Buciuceanu, să mănânce plăcintă cu vișine

Nu se știe dacă actrița și-a îndeplinit această dorință. „A spus că îi este poftă de plăcintă cu vișine și că se simte deja mai bine”, au declarat surse apropiate de marea artistă, scrie cancan.ro.

Tamara nu a avut o viață tocmai ușoară, mai ales că a rămas singură. Toți membrii familiei au părăsit-o treptat, iar ea a fost cea care a tras cortina. Cea care i-a dat viață profesoarei Isoscel în filmul „Liceenii” avea serioase probleme de sănătate în ultimii ani. Marea doamnă a cinematografiei din România avea o afecțiune cardiacă cronică.

tamara buciuceanu
Tamara Buciuceanu, în ultima ei apariție. Sursa foto: Antena Stars

Tamara: „M-am retras din viața publică pentru că am obosit, nu mai pot”

„Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-am retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, mărturisea marea actriță într-o emisiune de la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×