Elena Udrea nu va veni foarte curând în ţară! Ce document a trimis în instanţă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/03/2018, 15:27
Elena Udrea nu va veni foarte curând în ţară! Ce document a trimis în instanţă!

Elena Udrea nu va ajunge foarte curând în ţară! Medicul i-a recomandat repaus total! Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus, miercuri, mai multe înscrisuri medicale la ÎCCJ prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul „Gala Bute” prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

„Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical. Două zile mai târziu, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile”, a explicat instanţei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elena Udrea a cerut amânarea audierilor din ”Gala Bute”, deoarece vrea să fie prezentă

Cel de-al doilea avocat al Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a solicitat ca cele trei înscrisuri să fie depuse la dosar, dar să nu fie făcute publice. Apărătorii fostului ministru al Turismului au mai solicitat amânarea dosarului „Gala Bute”, motivând că Elena Udrea vrea să participe personal la audieri şi să pună întrebări martorilor. Completul de judecată a respins solicitarea avocaţilor Elenei Udrea, susţinând că „din înscrisurile medicale rezultă lipsa de previzibilitate de participare la proces”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×