TVR i-a răspuns lui Dragoș Pătraru! Avem mesajul complet!

înStiri de ultima ora
27/04/2018, 20:21
TVR i-a răspuns lui Dragoș Pătraru! Avem mesajul complet!
Dragos Patraru, dat afara de la TVR1

Reprezentanții TVR i-au răspuns lui Dragoș Pătraru! Concucerea TVR au reacţionat în urma acuzaţiilor pe care Dragoş Pătraru le-a adus împotriva instituţiei în ultimele zile, în cadrul emisiunii sale, „Starea Naţiei“, de la TVR 1. Acesta a spus că a fost amenințat, dacă va mai spune ”prostii” în emisiunea sa.

Redăm, integral, comunicatul de presă trimis de TVR

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ca urmare a articolelor apărute în mediul online şi a afirmaţiilor făcute de dl. Dragoş Pătraru în emisiunea „Starea Naţiei“, difuzată pe TVR 1, de luni până joi, de la ora 22.30, SRTv face următoarele precizări: – Televiziunea Română asigură libertatea de exprimare şi promovează pluralitatea de opinii, conform misiunii sale publice. Dovada acestui fapt este tocmai difuzarea pe post, pe unul dintre canalele sale principale, a recentelor ediţii ale emisiunii „Starea naţiei“, în care este satirizată sau criticată conducerea societăţii.

TVR i-a răspuns lui Dragoș Pătraru. „relaţiile contractuale trebuie respectate de ambele părţi”

– SRTv consideră că, la fel ca în orice altă companie, relaţiile contractuale trebuie respectate de ambele părţi, fie că vorbim despre proprii angajaţi, de colaboratori sau de alţi parteneri externi. – În acest context, ne rezervăm dreptul legal şi firesc de a acţiona pentru a proteja imaginea instituţiei, în deplin respect pentru telespectatorii noştri şi pentru misiunea publică încredinţată. – Managementul SRTv încurajează libera exprimare în interesul publicului telespectator şi are permanent în vedere informarea corectă şi echilibrată a acestuia, precum şi prezentarea obiectivă şi imparţială a realităţilor vieţii social-politice şi economice interne şi internaţionale.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×