Țuțuianu, noi înregistrări: ”Olguța Vasilescu începuse să dea lecții”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/10/2018, 10:31
Țuțuianu, noi înregistrări: ”Olguța Vasilescu începuse să dea lecții”
Tutuianu, noi inregistrări! Spusele liderului PSD Dâmbovita ii vizează inteligenta Liei Olguța Vasilescu

A apărut o nouă înregistrare cu Adrian Țuțuianu! Aceasta a fost difuzată în seara de miercuri, 10 octombrie, de postul România Tv. În imprimarea audio, liderul PSD Dâmbovița spunea că, în cadrul discuțiilor avute din Comitetul Executiv(CEx) al PSD, a avut și un schimb de replici cu ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, dar și cu Claudiu Manda. Însă, spusele lui nu au fost ca un glonte în aer, căci acesta pare că a dus totul într-o latură personală afirmând că Olguța Vasilescu ”începuse și ea să dea replici”. Dar lupta nu s-a oprit aici! Țuțuianu a continuat cu un proverb românesc, ce-i viza inteligența ministrului Muncii: ”Era pe vremea comuniștilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post»”, a completat acesta.

De asemenea, și relația cu Claudiu Manda scârțâie, căci acesta a apărat-o pe Olguța Vasilescu în fața liderului PSD Dâmbovița. ”Au mai luat cuvântul Olguţa Vasilescu care începuse şi ea să dea lecţii că nu ştiu şi ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniştrilor care au senzaţia că dacă s-au aşezat pe un scaun sunt şi ei mai deştepţi. Era pe vremea comuniştilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieşit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguţa Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte. M-a înjurat mai temeinic decât alţii”, a spus Adrian Țuțuianu conform înregistrării.

Adrian Țuțuianu a fost surprins audio din nou! Acesta viza
Adrain Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița

Adrian Țuțuianu, noi înregistrări ce o vizează pe Olguța Vasilescu! ”Fie prostul cât de prost, mintea vine după post”

Tutuianu, noi inregistrari audio! Acesta vorbeste despre intelectul Olgutei Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii

Însă, și ministrul Muncii a avut ocazia să vorbească despre cele spuse de liderul PSD. Aceasta a fost contactată de jurnaliștii de la România Tv, urmând să intre în direct. În cadrul discuției telefonice, Lia Olguța Vasilescu a afirmat că discuțiile din CEx nu au avut demersul relatat de Adrian Țuțuianu. ”Vă asigur că dacă aş fi spus aşa ceva nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere, dar nu a fost o astfel de discuţie.

Dumnealui ne-a ţinut aşa o lecţie tuturor miniştrilor şi parlamentarilor. Printre altele, a spus că a fost o lege promisă de guvernare şi nu a apărut. I-am spus că nu ştie ce a votat în Parlament, pentru că legea respectivă a trecut deja prin Senatul României. Mi-a spus că nu a trecut această lege, că ar trebui să mai primesc sfaturi din când în când. I-am replicat că legea chiar a trecut şi să fie mai atent ce votează data viitoare. Asta a fost întreaga discuţie pe care a avut-o cu mine”, a declarat pentru sursa citată mai sus Olguța Vasilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×