Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Bucureştiului? Anunţ oficial al cântăreţului!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
19/05/2018, 14:48
Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Bucureştiului? Anunţ oficial al cântăreţului!
Tudor Chirila candidatul PNL la Primăria Bucureştiului. Cântăreţul a vorbit despre posibilitatea de a participa la alegeri din partea liberalilor.

O informaţie s-a rostogolit cu viteză pe internet. Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Bucureştiului? Juratul de la Vocea României a reacţionat imediat şi a făcut anunţul oficial privind viitorul său.

Realitatea.net informează că PNL a purtat discuţii cu mai multe pesoane din afara partidului pentru a candida la funcţia de primar al Bucureştiului. În afară de Tudor Chirilă, printre cei vizaţi se mai numără şi Nicuşor Dan, fost preşedinte USR.

Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Bucureştiului? „Nu colaborez cu mafia politică!”

Cântăreţul nu a stat mult pe gânduri şi le-a dat fanilor vestea: „Nu au existat și nu vor exista discuții cu PNL pe care îl consider un partid la fel de toxic la PSD și ALDE, pentru nicio funcție publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nicio formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide și micii lor sateliți„, a declarat Chirilă pentru Realitatea.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×