Le mai ştii pe blondele de la Trident? Cum arată acum, la 13 ani după ce au lansat moda blugilor rupţi în spate

Filon Stan   
în Femei frumoase
24/01/2018, 21:00
Le mai ştii pe blondele de la Trident? Cum arată acum, la 13 ani după ce au lansat moda blugilor rupţi în spate GALERIE FOTO

O trupă de fete sexy rupea piaţa din România! „Trident” nu a avut viaţă lungă şi nu sunt mulţi cei care pot fredona acum o melodie a lor, însă toată lumea ăşi aduce aminte de cele trei bombe sexy!

Blondele au rămas întipărite în memoria românilor pentru un singur lucru: apariţiile lor în celebrele perechi de blugi decupaţi la spate, care lăsau să se vadă mai mult decât trebuia! Loredana, Andreia si Roxana s-au certat repede, iar trupa a dispărut, la fel ca vedetele sale. Cele trei frumuseţi s-au transformat în adevărate gospodine, care au grijă de copiii şi casele unor milionari!

Trupa Trident – cum arată fetele acum. Galerie foto

Loredana Poghirca este acum soţia unui milionar britanic, cu care are şi o fetiţă. Roxana Blagu, membra cu cel mai generos bust, a avut o viaţă amoroasă agitată, ea fiind, pe rând, iubita lui Dan Chisu, Dan Bittman şi a vicepresedintelui MTV Europe. În cele din urmă, şi-a găsit sufletul pereche în Marcel Sârbu, patronul unui club luxuos din Bucureşti, cu care are o fetiţă. Despre Andreia Sibechi s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Ion Ion Ţiriac. În prezent este măritată cu un om de afaceri isrealian, Asi Kahana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×