Donald Trump, servit în Coreea de Sud cu un sos vechi de 360 de ani!

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 19:08
Donald Trump, servit în Coreea de Sud cu un sos vechi de 360 de ani!

Cel mai puternic om al planetei a aterizat în Coreea de Sud. Preşedintele SUA, Donal Trump, va fi tratat regeşte în vizita sa din Coreea de Sud. Un sos de soia făcut acum 360 de ani se va afla în meniul alcătuit pentru banchetul de stat, care-l va avea ca invitat pe Donald Trump marţi în Coreea de Sud şi va include şi peştele preferat al preşedintelui american, relatează AFP.

Dineul de la Casa Albastră, un ansamblu de clădiri care înglobează reşedinţa oficială a preşedintelui sud-coreean la Seul, va include un fel de mâncare format din carne de porc şi „un sos de soia delicios de 360 de ani”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului prezidenţial sud-coreean. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Trump în Coreea de Sud. Preşedintele SUA va mânca şi calcan

Sosul de soia este unul dintre alimentele de bază ale gastronomiei în Coreea de Sud. Ele sunt concepute de artizani celebri şi fermentează timp de decenii, sau chiar secole, şi sunt vândute pentru zeci de mii de dolari litrul.

Printre alte feluri de mâncare care vor fi servite la dineul de marţi va fi şi calcanul, peştele preferat al lui Donald Trump. „Meniul conţine mâncare cu arome locale, tradiţională, care ar putea fi pe gustul preşedintelui SUA”, a declarat un responsabil pentru agenţia de presă sud-coreeană Yonhap.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×