Trump ameninţă cu o intervenţie în Coreea de Nord: „Dacă China nu o va face, vor interveni SUA!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2017, 20:19
Trump ameninţă cu o intervenţie în Coreea de Nord: „Dacă China nu o va face, vor interveni SUA!”

Statele Unite sunt „încrezătoare” în abordarea Chinei faţă de criza nord-coreeană, dar vor interveni în cazul în care va fi necesar, a declarat joi preşedintele Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

„Am mare încredere într-o abordare adecvată a Chinei faţă de Coreea de Nord”, a transmis Donald Trump prin Twitter joi dimineaţă. „În cazul în care China nu va putea face acest lucru, vor interveni Statele Unite şi aliaţii acestora”, a atras atenţia Donald Trump.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Donald Trump a renunţat la acuzaţiile privind presupuse activităţi chineze de manipulare monetară, explicând că i-a oferit preşedintelui Chinei, Xi Jinping, posibilitatea unui acord comercial bilateral favorabil, în schimbul ajutorului în gestionarea ameninţării nord-coreene. „Preşedintele Xi vrea să procedeze corect. Am relaţionat foarte bine, cred că am avut o compatibilitate foarte bună, cred că vrea să ne ajute cu problema Coreei de Nord”, a declarat Donald Trump, într-un interviu acordat publicaţiei Wall Street Journal, referindu-se la întrevederea pe care a avut-o recent cu liderul de la Beijing.

Mai multe pe realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×