Tren în flăcări între Brașov și Cristian!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
05/06/2018, 10:37
Tren în flăcări între Brașov și Cristian!
Tren în flăcări între Brașov și Cristian

Mai mulți oameni au sunat la 112 atunci când au văzut un tren în flăcări, aflat în mișcare! Incendiul a pornit de la un scurtcircuit, dar pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să cuprinsă întreaga garnitură. Nimenu nu a fost rănit.

Incendiul s-a produs la un tren de călători între Braşov şi Cristian. Din fericire în tren nu se aflau pasageri. Pompierii au lichidat incendiul fără probleme. Cauza probabilă este un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tren în flăcări între Brașov și Cristian

”Am intervenit pentru lichidarea unui început de incendiu la un tren. A fost vorba despre un scurtcircuit care s-a produs la instalaţia electrică .Ulterior s-a aprins uleiul de frânare. Colegii au ajuns repede la faţa locului şi au lichidat incendiul fără probleme. Nu erau persoane în tren, nu au fost persoane afectarea în vreun fel“, a declarat Luiza Dănilă reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×