Panică la Gara de Nord! Un tren cu 200 de pasageri a deraiat la ieşirea din gară!

Claudia Mîţoi  George Heisu  
înHotnews
30/10/2017, 21:23
Panică la Gara de Nord! Un tren cu 200 de pasageri a deraiat la ieşirea din gară!

Momente de panică şi tensiune maximă pentru cei aproximativ 200 de călători ai unui tren care trebuia să plece, luni seară, pe ruta Bucureşti-Satu Mare. Trenul a deraiat la un macaz, CFR confirmând faptul că una dintre osiile acestuia a rămas suspendată la ieşirea din Gara de Nord.

“În cursul acestei seri, în jurul orei 19:30, una dintre osiile locomotivei trenului IR 1741, Bucureşti – Satu Mare, a rămas suspendată la ieşirea peste macazurile din Gara de Nord. Drept urmare, trenul nu şi-a mai putut continua parcursul. Cei aproximativ 200 de pasageri din tren nu s-au aflat în pericol”, se scrie într-un comunicat al CFR Călători. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Conducerea CFR a aplicat procedurile pentru cazul de tren deraiat

Acelaşi comunicat prezintă şi procedurile care se aplică în astfel de situaţii. „Conform procedurilor aferente acestei situaţii, se încearcă varianta continuării călătoriei cu aceleaşi vagoane cuplate la o altă locomotivă. Dacă nu va fi posibil, pasagerii vor fi preluaţi de un alt tren care este pregătit în Revizia Bucureşti”, se mai afirmă în acelaşi comunicat.

Echipa de la Revizoratul de Siguranţa Circulaţiei şi conducerea Gării de Nord se află la faţa locului pentru aplicarea procedurilor aferente acestei situaţii. Conducerea CFR Călători nu a uitat şi să-şi ceară scuze pasagerilor din trenul deraiat pentru disconfort.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×