Transformarea şocantă a lui chef Adi Hădean! S-a îngrăşat şi parcă a îmbătrânit cu 20 de ani de când a fost dat afară de la „MasterChef”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/03/2017, 00:15
Transformarea şocantă a lui chef Adi Hădean! S-a îngrăşat şi parcă a îmbătrânit cu 20 de ani de când a fost dat afară de la „MasterChef” GALERIE FOTO

Pe vremea când era jurat la „MasterChef” era mereu aranjat şi reprezenta un veritabil exemplu de siluetă şi ţinută pentru cei din jur. Iată însă că, odată cu surprinzătoarea concediere de la PRO TV, Adi Hădean a suferit enorm la capitolul imagine.

14 decembrie 2015 – atunci a putut fi văzut ultima dată Adi Hădean pe sticlă, după ce el şi ceilalţi doi colegi ai lui – Patrizia şi Foa – au fost înlocuiţi cu actualii juraţi. Dacă la capitolul aspect fizic a avut de suferit – s-a îngrăşat şi şi-a lăsat o barbă stufoasă care parcă îl îmbătrâneşte cu 20 de ani -, chef-ul s-a reprofilat la radio.

Hădean are propria lui emisiune pe Europa FM, un show duminical intitulat „Medium Rare”, iar t ema fiecărei ediţii este legată de alimentaţie, fiind un program de educaţie gastronomică, cu invitaţi, dar şi cu reţete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×