TRANSFORMAREA ŞOCANTĂ a lui Arlechino! Cum arată acum şi ce s-a ales de idolul copiilor din anii ’90

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/05/2017, 20:45
TRANSFORMAREA ŞOCANTĂ a lui Arlechino! Cum arată acum şi ce s-a ales de idolul copiilor din anii ’90 GALERIE FOTO

A prezentat în anii ’90 una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe postul naţional de televiziune, „Arlechino”. Din păcate, trecerea anilor şi problemele crunte din viaţa personală l-au transformat pe Mihai Gruia Sandu într-o amintire a ceea ce a fost cândva.

El şi-a dorit să joace rolul cel mai important din viaţa lui, acela de tată, însă acest lucru nu s-a întâmplat decât pentru o perioadă scurtă de timp. Divorţul de Oana Bojescu, fosta soţie, a atras după el mai multe consecinţe. Inclusiv interdicţia de a-şi vedea cei doi copii. Detaliile divorţului nu au fost făcute publice niciodată, s-au vehiculat doar informaţii că motivul ar fi fost infidelitatea Oanei. S-a vorbit inclusiv despre un episod violent în familia actorului. Mai precis, sora lui Mihai Gruia Sandu a susţinut că fosta sotie a actorului l-ar fi bătut pe acesta.

Tot acest scandal a făcut ca decizia Oanei, de a-i ţine cât mai departe pe copii de tatăl lor, să-l devasteze pe actor. Iar acum, Arlechino a rămas o simplă amintire a tipului jovial care ne încânta dimineţile în anii ’90, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×