Transformare uluitoare a Biancăi Drăguşanu! Nu mai arată aşa! Fanii au rămas uluiţi

Iuliana Spirache   
în Monden
16/12/2016, 09:47
Transformare uluitoare a Biancăi Drăguşanu! Nu mai arată aşa! Fanii au rămas uluiţi GALERIE FOTO

Bianca Drăguşanu face ce face şi iese în evidenţă. Fosta asistentă a lui Dan Capatois la „Un show păcătos” a devenit mămică şi trăieşte o poveste de dragoste cu Victor Slav, dar a simţit nevoia de o schimbare.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU BIANCA DRĂGUŞANU! NICI VICTOR SLAV NU O MAI RECUNOAŞTE DUPĂ ACEASTĂ SCHIMBARE DE LOOK ULUITOARE!

Astfel, cunoscuta vedetă din showbizz-ul românesc a decis să este momentul să-şi schimbe culoarea părului şi să-şi injecteze mai mult acid în buze.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca şi-a „colorat” părul într-o nuanţă de blond deschis, iar buzele le-a colorat cu un ruj apărut recent în România, cu particule sclipitoare. Aceasta a postat mai multe imagini pe site-urile de socializare, dar fanii ei nu au apreciat schimbarea şi au rămas uluiţi de transformare: „Ce ţi-ai făcut la păr şi la buze? Zici că eşti de plastic”, a fost mesajul unui admirator. Iar un altul a fost chiar mai dur: „Nici Victor nu o să te mai recunoască aşa!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×