Prima apariţie a Mirabelei Dauer, după operaţie! Artista a slăbit enorm

Raluca Ogaru   
în Reality show
01/08/2018, 23:51
Prima apariţie a Mirabelei Dauer, după operaţie! Artista a slăbit enorm GALERIE FOTO

2Mirabela Dauer a avut prima apariţie publică într-un platou de televiziune, după operaţia la rinichi, în urma căreia medicii au fost nevoiţi să îi înlăture o tumoră. Iniţial, diagnosticul prezumtiv a fost ”cancer”, însă analizele post-ioperatorii nu l-au confirmat.Din fericire, aceasta din urmă a fost benignă, iar calvarul artistei pare să fi luat sfârşit.

Mirabela Dauer a vorbit în premieră, pe larg, despre trauma prin care a trecut. A mers să îşi facă nişte analize de rutină, parcă în urma unei premoniţii, iar medicii i-au dat cea mai cruntă veste: a fost nevoie să o opereze de urgenţă şi să intervină în cazul ueni tumori care însă nu i-a făcut prea mari probleme, în cele din urmă.

Mirabela Dauer, primele declaraţii despre noul său stil de viaţă

Artista a declarat cu ocazia primei apariţii la TV de după operaţie că şi-a schimbat radical stilul de viaţă, mănâncă mult mai sănătos şi nu mai este  dispusă să meargă în turnee lungi şi obositoare. ”Oameni buni, atât vă spun, dacă vă iubiţi măcar puţin, mergeţi şi faceţi-vă investigaţiile necesare, periodic. Puteţi preveni astfel de probleme ca în cazul meu, parcă Dumnezeu mi-a zis să merg să îmi fac analizele. Am fost, am depistat, m-am operat şi acum iată-mă sunt pe picioare, sunt bine, mai bine ca niciodată!”, a declarat Mirabela Dauer.

Cu toate acestea, artista a slăbit enorm, iar asta se vede cu ochiul liber. Boala şi-a lăsat urme pe chipul ei, parcă puţin obosit şi abătut, însă Mirabela Dauer nu se lasă, are o forţă interioară uimitoare: ”Eu sunt ca un tanc sovietic, nu mă las aşa uşor!”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×