Transformare şocantă! S-a îngrăşat enorm şi este de nerecunoscut! Cum arată Costel Busuioc, astăzi

Raluca Ogaru   
în Reality show
06/08/2018, 16:56
Transformare şocantă! S-a îngrăşat enorm şi este de nerecunoscut! Cum arată Costel Busuioc, astăzi GALERIE FOTO

Costel Busuioc trăieşte acum în Chicago. Artistul s-a schimbat enorm, iar acum este de nerecunoscut. Costel a ajuns acum la 148 de kilograme, deşi când a ajuns în atenţia publicului era slab şi cu totul schimbat. Asta se întâmpla în 2008.

 În urma competiţiei, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-şi întreţine familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri şi a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.
Costel Busuioc s-a născut în satul Goruni, judeţul Iaşi, ca al doilea fiu al lui Constantin şi Georgetei; alături de el, soţii Busuioc au dat naştere altor unsprezece copii, dintre care cel mai mic va promova liceul abia în 2010. Tatăl a fost vreme de mulţi ani şofer de TIR. Condiţiile în care Costel şi-a petrecut copilăria au fost dificile, atât din pricina veniturilor modeste ale casei, cât şi din cauza izolării localităţii (care ducea lipsă de curent electric şi apă potabilă). La vârsta de 14 ani, fuge de acasă; împrejurările îl forţează să renunţe la studii, limitându-se la promovarea ciclului gimnazial (opt clase). Deşi a încercat să urmeze liceul, traiul pe cont propriu l-a determinat să întrerupă studiile la scurt timp.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×