Trafic restricţionat pe Transfăgărăşan din cauza unui film! Şoferii vor circula doar 15 minute pe oră!

Filon Stan   
în Hotnews
18/09/2017, 13:15
Trafic restricţionat pe Transfăgărăşan din cauza unui film! Şoferii vor circula doar 15 minute pe oră!

Transfagaraşan închis pentru filmări! Acţiunea are loc la Bâlea Lac! Şoferii care trec pe Transfăgărăşan vor avea de suferit marţi şi miercuri! Vor fi nevoiţi să stea la coadă pentru a putea trece prin zona Bâlea Lac din cauza unor filmări pentru o peliculă de acţiune.

Traficul rutier va fi închis intermitent, marţi şi miercuri, în intervalul orar 8:00 – 19:00, pe drumul naţional DN 7C, Transfăgărăşan, între ieşirea din tunelul Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, respectiv între kilometri: 116-130. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Transfăgărăşan închis pentru filmari! Recomandarea CNAIR

Motivul pentru care drumul va fi închis este desfăşurarea unei filmări cu acţiune de drifting. Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în intervalul orar menţionat circulaţia rutieră va fi permisă pentru intervale de 15 minute la fiecare jumătate de oră.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×