Am trăit s-o vedem şi pe-asta. După divorţ, Drăguşanca FUGE la mănăstire. Motivul este halucinant

Ionuţ Cataramă  
înReality show
22/02/2014, 08:34
Am trăit s-o vedem şi pe-asta. După divorţ, Drăguşanca FUGE la mănăstire. Motivul este halucinantGALERIE FOTO

Bianca Drăguşanu (31 de ani) promite că se face fată cuminte. Sătulă de scandalurile în care a intrat singură, frumoasa roşcată promite mari schimbări în viaţa ei. Şi nu doar la capitolul imagine ori în carieră. Diva îşi doreşte să plece în… pelerinaj, la mănăstiri, unde să-şi găsească liniştea sufletească.

E mai hotărâtă ca niciodată să întoarcă foaia, să se cuminţească, să scape de gura lumii. Bianca Drăguşanu vrea o altă viaţă. Pentru început, ea şi-a schimbat culoarea părului. Conform zicalei “Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba”, vedeta şi-a făcut nişte şuviţe blonde, însă, spune ea, modificarea de look nu se va opri aici. După imagine, următoarea pe listă este cariera. Ea a declarat că se va ocupa de croitorie şi că va trece la munca de jos, căci va coase singură rochiile pe care le va vinde mai apoi. Nu în ultimul rând, Bianca îşi doreşte şi o transformare spirituală. Conform declaraţiilor unei prietene bune, Bianca are în plan ca, după divorţ, să ia calea mănăstirilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Bia merge la biserică. A devenit extrem de religioasă. Se roagă dimineţa şi seara. Vrea ca după divorţ să plece câteva săptămâni într-un pelerinaj pe la mai multe mănăstiri din ţară. Însă nu este exclus să ajungă în Peru, la şamani, inspirată fiind de mentorul ei, Cătălin Botezatu, care i-a povestit despre trăirile lui spirituale pe care le-a avut în Peru, în urmă cu câţiva ani”, a declarat prietena Biancăi pentru Libertatea.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×