Trăieşte în lux, cheltuie mii de dolari la o sesiune de shopping, dar nu are niciun job. Cum se întreţine tînăra

Iuliana Spirache   
în Monden
02/12/2016, 08:55
Trăieşte în lux, cheltuie mii de dolari la o sesiune de shopping, dar nu are niciun job. Cum se întreţine tînăra GALERIE FOTO

Toate femeile din lume sînt invidioase pe o tînără din Mare Britanie. Simone Toon are 25 de ani şi duce o viaţă fără griji. Mai mult, blonda obţine tot ceea ce îşi doreşte, iar toate acestea fără să facă prea mult efort.

Simone duce o viaţă de lux fără să aibă un loc de muncă, dar nu ezită să se laude că este întreţinută de bărbaţi în vîrstă şi foarte bogaţi. Astfel, aceasta a primit bani să-şi facă operaţie de mărire a sînilor, a primit maşini de lux cadou şi îşi permite să cheltuie mii de euro pe haine.

„Daca esti escorta, trebuie sa te intalnesti cu barbati in fiecare ora, iar eu nu fac asta. Eu am intalnit un barbat mai in varsta, dar a fost atractie de la prima intalnire, lucurirle se intampla natural. Eu, ca ‘sugar baby’ traiesc o viata frumoasa, in lux, intr-un apartament frumos, iar cheltuielile sunt suportate de un ‘sponsor’. Practic, un barbat in varsta are grija de tine. Eu nu imi pot imagina viata fara ca cineva sa ma intretina, nu as putea trai cu cineva care nu poate plati pentru stilul meu de viata” a spus fara niciun fel de regret Simone pentru New York Post.

„Cel mai scump obiect pe care l-am primit este o masina, un model nou Range Evoque, care a costat in jur de 31.000 de dolari. Saptamana trecuta am mers in Dubai, cu actualul meu sponsor, a fost uimitor. La un moment dat, mi-a dat 9960 de dolari si mi-a zis ‘ia-i, du-te si cumpara-ti ceva frumos”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×