Tragedie la Kabul! 40 de morţi în urma unei explozii revendicate de talibani

Gabriel Esanu  
înStiri de ultima ora
27/01/2018, 13:06
Tragedie la Kabul! 40 de morţi în urma unei explozii revendicate de talibani

Cifrele tragediei ar putea să crească în următoarele ore. La scurt timp după producerea exploziei, o grupare teroristă talibană a revendicat atentatul. Din primele informaţii oferite de Al Jazeera, un taliban s-a detonat cu o centură plină de explozibil.

„Este un masacru”, a fost prima descriere pe o pagină de Twitter, care a oferit şi primele imagini de la locul tragediei. La acel moment, bilanţul era încă la şapte morţi şi 40 de răniţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Explozia a avut loc în apropierea unei şcoli, dar avem această uşurare că suflul ei nu a atins şi acea zonă, pentru a produce şi mai multe victime. Şapte persoane erau deja decedate încă de când au ajuns la spital”, a declarat Dejan Panic, cel care conduce echipa de salvare.

Această tragedie vine la doar patru luni de la o altă explozie puternică, tot la Kabul, provocată şi aceea de talibani. Au fost, în septembrie 2017, 57 de morţi, cea mai cumplită explozie de până acum la Kabul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×