Totul de dragul muzicii! Lidia Buble s-a ales cu vânătăi pe picioare, iar fanii s-au îngrijorat – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 14:06
Totul de dragul muzicii! Lidia Buble s-a ales cu vânătăi pe picioare, iar fanii s-au îngrijorat – Foto GALERIE FOTO
Lidia Buble face multe sacrificii de dragul carierei. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble muncește din greu, iar pentru proiectele sale muzicale e nevoită să îndure multe. Partenera lui Răzvan Simion de la Antena 1 își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, pe rețelele de socializare, în special pe pagina ei de Instagram.

Lidia Buble, cu vânătăi pe picioare

Vedeta a filmat ore întregi pentru un nou videoclip, iar asta a presupus să rabde multe, ba chiar s-a ales cu vânătăi pe picioare. Artista a postat mai multe imagini din noul clip, oferindu-le fanilor niște teasere de pe platoul de filmare, iar în una dintre acestea se văd vânătăile de pe picioare, semn că nu i-a fost tocmai ușor. (Pentru a vedea imaginile cu artista, accesează galeria foto a articolului)

Cântăreața și-a schimbat recent look-ul și îi stă foarte bine cu bob-ul pe care l-a abordat. Pe pagina ei de Instagram postează aproape zilnic fotografii cu ea, spre bucuria celor care o iubesc și o urmăresc pentru muzica pe care o produce.

O artistă desăvârșită

De altfel, fata știe foarte bine ce vrea. Nu îi place să imite alte stiluri vestimentare ori make-up și încearcă să fie mereu originală. „Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a declarat recent vedeta pentru libertatea.ro. Printre cele mai cunoscute melodii ale vedetei se numără „Inima nu știe”, „Sub apă”, „Undeva la mijloc”, „Noi simțim la fel”, „Eu voi fi”, „Secrete” și „Le-am spus și fetelor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×