Topul celor mai scumpe restaurante din lume! Poţi mânca printre rechini! GALERIE FOTO!

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 00:03
Topul celor mai scumpe restaurante din lume! Poţi mânca printre rechini! GALERIE FOTO! GALERIE FOTO

Vrei să mănânci ca un star rock sau ca o vedetă de la Hollywood ori poate ca un milionar ordinar? Îţi prezentăm aici topul celor mai scumpe restaurante din lume! Pe primul loc pe lista restaurantelor exorbitante este Sublimotion din Ibiza, scrie life.ro. Cei care se încumetă să plătească o notă de 2.000 de dolari pot cina într-o atmosferă specială, departe de petrecerile pentru care este cunoscută insula din Marea Mediterană. Iar bucătarii le vor pune pe masă 20 de feluri de mâncare. Localul este amenajat în hotelul Hard Rock. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Urmează, în clasament, restaurantul frantuzesc Le Meurice. La Paris, un client va plăti 524 de dolari pentru trei specialităţi, plus o selecţie de brânzeturi sau un desert. Proprietatea renumitului bucătar Alain Ducasse se remarcă şi prin interiorul luxos, inspirat de Palatul Versailles şi cu vedere spre Grădinile Tuilleries. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Topul celor mai scumpe restaurante. Poţi mânca sub privirile flămânde ale rechinilor

Topul continuă cu restaurantul Ithaa Undersea, din Insulele Maldive. Ca să ajungă la mese, clienţii coboară cinci metri sub nivelul Oceanului Indian, într-o zonă cu mulţi rechini. Un meniu cu specific european porneşte de la 320 de dolari pentru o persoană. Ithaa Undersea a fost desemnat cel mai frumos restaurant din lume în 2014.

Pe lista celor mai scumpe restaurante din lume se află localuri din Elveţia, Tokyo, Paris şi New York. Iar chef-ul Gordon Ramsay a reuşit să ridice standardul mâncării britanice suficient de mult pentru a le cere clienţilor 355 de dolari şi pentru a duce în clasament unul dintre restaurantele sale din Londra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×