TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”! Imaginile pe care azi le consideră penibile

Sandra Popescu  
înPoze haioase
07/08/2018, 23:36
TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”! Imaginile pe care azi le consideră penibileGALERIE FOTO

Mai multe vedete de la noi au fost mai întâi ”Fata de la pagina 5”. Aceasta a fost rampa de lansare pentru mai multe tinere care astăzi se dau fete cuminți, adevărate personalități cuminți. Nu că ”Fata de la pagina 5” ar însemna o ”decădere”, însă multe dintre ele speră ca lumea să fi uitat totuși acest episod din existența lor.

Astăzi, ar dori să nu mai existe pozele realizate în urmă cu peste 10 ani. Dacă unele au ajuns vedete la TV, altele s-au remarcat ca model și au pozat pentru publicații de renume mondial, cum este cazul Ralucăi Boancă sau al Doriei Ivan. Altele însă, au ajuns de nerecunoscut astăzi, traumatizate de multitudinea de operații estetice, de exemplu Oana Oprea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”

Vedetele care s-au remarcat la rubrica ”Fata de la pagina 5” au reușit să își asigure venituri substanțiale ulterior. Primele 3 locuri te vor uimi, mai ales că primul loc a fost chiar printre preferatele patronului Playboy! Concluzia? ”Fata de la pagina 5” a fost o… norocoasă!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×