TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”! Imaginile pe care azi le consideră penibile

Sandra Popescu   
in Poze haioase
07/08/2018, 23:36
TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”! Imaginile pe care azi le consideră penibile GALERIE FOTO

Mai multe vedete de la noi au fost mai întâi ”Fata de la pagina 5”. Aceasta a fost rampa de lansare pentru mai multe tinere care astăzi se dau fete cuminți, adevărate personalități cuminți. Nu că ”Fata de la pagina 5” ar însemna o ”decădere”, însă multe dintre ele speră ca lumea să fi uitat totuși acest episod din existența lor.

Astăzi, ar dori să nu mai existe pozele realizate în urmă cu peste 10 ani. Dacă unele au ajuns vedete la TV, altele s-au remarcat ca model și au pozat pentru publicații de renume mondial, cum este cazul Ralucăi Boancă sau al Doriei Ivan. Altele însă, au ajuns de nerecunoscut astăzi, traumatizate de multitudinea de operații estetice, de exemplu Oana Oprea.

TOP Vedete care au fost ”Fata de la pagina 5”

Vedetele care s-au remarcat la rubrica ”Fata de la pagina 5” au reușit să își asigure venituri substanțiale ulterior. Primele 3 locuri te vor uimi, mai ales că primul loc a fost chiar printre preferatele patronului Playboy! Concluzia? ”Fata de la pagina 5” a fost o… norocoasă!

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 19 august 2018: Zodiile care vor lua foarte greu decizii cu privire la aspectele financiare

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.