Ultima oră! CE BOMBĂ! VEDETA TV a fost ARESTATĂ! E una dintre cele mai frumoase femei! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/12/2015, 12:08
Ultima oră! CE BOMBĂ! VEDETA TV a fost ARESTATĂ! E una dintre cele mai frumoase femei! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Bar Refaeli, fost copertă a prestigioasei Sports Illustrated, dar şi fostă iubită a lui Leonardo Di Caprio, a fost arestată în Israel, pentru evaziune fiscală. Bar Refaeli a fost arestată împreună cu mama sa, fostul model al anilor ’70, Tzipi Levine, ambele fiind eliberate în schimbul unor cauţiuni de câte 118.000 euro. Potrivit New York Post, celor două li s-au confiscat paşaportele şi timp de 180 de zile nu au voie să părăsească Israelul.

Bar Refaeli şi mama sa sunt acuzate că ar fi omis să declare autoritîţile fiscale o serie de avantaje, sub formă de cadouri sau bunuri de lux, de care ar fi beneficiat fotomodelul, precum primirea spre folosinţă gratuită a unor maşini Lexus sau Range Rover, în scopuri publicitare.

Potrivit Forbes Israel, Bar Refaeli este cel mai bine plătit model din această ţară, ea ăncasând două milioane de dolari în 2013. În septembrie 2015 ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra, preşedintele Neto Group, unul dintre primele cinci mari conglomerate alimentare din Israel.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×