TOP 50 – Cele mai sexi voleibaliste din lume! Liliana, Ana Paula, Maria şi Nina fac senzaţie! Stai să vezi pe ce loc se află românca Sânziana şi cine este pe prima poziţie! GALERIE FOTO

în Femei frumoase
06/04/2018, 18:32
TOP 50 – Cele mai sexi voleibaliste din lume! Liliana, Ana Paula, Maria şi Nina fac senzaţie! Stai să vezi pe ce loc se află românca Sânziana şi cine este pe prima poziţie! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Cine s-a uitat la un meci de volei, deşi nu ştia nici cine joacă sau în ce campionat, să ridice mâna! Adevărul este că voleibalistele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din sport şi nu numai.

Meciurile de volei feminin sunt o încântare pentru ochi. Fetele sunt înalte, au picioare neomenesc de lungi şi, de multe ori, au forme foarte bine definite, iar modul în care se bucură de succes face toţi banii plătiţi pentru abonamentul TV. Mai mult, chiar şi atunci când pierd un punct ele tot se ating între ele!

Top 50 cele mai sexy voleibaliste din lume! 

Aşa am ajuns la o Galerie Foto indendiară cu unele dintre cele mai sexy voleibaliste din lume, votate de profesionişti adevăraţi! Atenţie! Topul include şi faimoasele jucătoare de volei pe plajă! Liliana, Ana Paula, Maria şi românca Sânziana Motroc fac senzaţie! VEZI TOP 50 – Cele mai sexi voleibaliste!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×